Paketi

Dugogodišnje iskustvo, kvalitet i osluškivanje tržišta doveli su do proširenja ponude i uvođenja novih paketa. U ponudi postoji 5 paketa koji su pažljivo kreirani da zadovolje potrebe klijenata svih profila.

 

Osnovni tandem paket

TANDEM SKOK

Osnovni paket obuhvata Vaš skok u tandemu sa visine od 3.000-4.000m metara. Da biste došli do skoka, potrebno je uraditi par veoma jednostavnih koraka. Za početak, prijavićete se za skok putem našeg web sajta ili telefona. Nakon Vaše prijave koja će automatski biti prosleđena našem menadžmentu, u roku od najkasnije 24h ce Vas kontaktirati neko iz PK “Feniks”-a i potvrditi Vašu rezervaciju za skok, i Vaše podatke. Nakon toga, dovoljno je samo doći u dogovoreno vreme na aerodrom i – nebo je Vaše.

3000m – 170€   Prijava

3500m – 180€   Prijava

4000m – 190€   Prijava


 

HC tandem paket

TANDEM SKOK SA HC SNIMANJEM

Ovaj paket je osnovni paket + opcija HC snimanja. Šta je to HC snimanje? U ovom paketu vaš instruktor nosi GoPro kameru na ruci i iz te perspektive snima video vašeg skoka, od pripreme do prizemljenja. Ovaj paket u standardnoj ponudi ima samo video snimak, fotografisanje iz ove perspektive nema svrhu ali se nekoliko slika uvek može izvući iz video snimka.


Kako to u stvari izgleda možete pogledati ovde

3000m – 200€   Prijava

3500m – 210€   Prijava

4000m – 220€   Prijava


 

Napredni tandem paket

TANDEM SKOK SA KAMERMANOM – foto+video

U ovom paketu na skok vodite jos jednog padobranca. Njegov zadatak je da snimi video o fotografije vašeg skoka tako što će skočiti za vama i leteti pored vas tokom skoka. Video snimak i fotografije dočaraće vaš skok na jedan uzbudljiv i atraktivan način.


Kako to u stvari izgleda možete pogledati ovde

3000m – 260€   Prijava

3500m – 270€   Prijava


 

HD tandem paket

TANDEM SKOK SA KAMERMANOM – foto+HD video

Ovaj paket je nadgradnja video usluge iz naprednog paketa. Razlika je u kvalitetu video snimka koji je u ovom slucaju u HD rezoluciji.


Kako to u stvari izgleda možete pogledati ovde

Cena ovog paketa je: 230€ Prijava


 

EXTREME tandem paket

Ovaj paket je novina u našoj ponudi i kao takav jedinstven u svetu. Jedini smo koji ga imamo u ponudi a namenjen je onima koji žele da ovo već nezaboravno iskustvo učine još atraktivnijim. Ovaj paket objedinjuje sve ostale pakete i to u HD rezoluciji a visina skoka je 3500m. Skačete tandem skok sa kamermanom ali u isto vreme i vaš instruktor nosi GoPro kameru. Na ovaj način imate video zapis kompletnog skoka, prve utiske nakon otvaranja padobrana i nakon sletanja. Ovaj paket vam daje prednost prilikom odabira i rezervacije termina. Snimci se montiraju i uklapaju uz našu autorsku muzičku podlogu i poštom šalju na vašu adresu.

Kako to izgleda možete pogledati ovde

Cena ovog jedinstvenog paketa je: 300€ Prijava